Informatie Huuraanbod

Huren via IREA Makelaars.

Huren via IREA makelaars gaat makkelijk en snel. IREA makelaars heeft een snel wisselend aanbod huurwoningen voornamelijk in Utrecht. IREA makelaars is bezig zijn werkveld te verbreden en heeft tegenwoordig ook aanbod in de omliggende dorpen zoals: Houten, Maarssen en Nieuwegein.

Inschrijven

Inschrijven bij IREA makelaars is verplicht want zonder inschrijving is geen bezichtiging mogelijk. U moet de inschrijving zien als een Opdracht tot Dienstverlening. Irea makelaars gaat na het invullen van het inschrijvingsformulier voor u op zoek naar woonruimte. Het inschrijven is op dit moment nog kosteloos. Dus grijp uw kans en schrijf u gratis is.

Bezichtigingen

Tijdens een bezichtiging word u begeleid door de ervaren verhuur makelaar van IREA Makelaars. Hij kan u alle ins en outs over de specifieke woning vertellen. U kunt een bezichtiging inplannen door te bellen met het kantoor van IREA Makelaars (030-2883993).

Huurovereenkomst

IREA Makelaars besteed veel aandacht aan het opstellen van huurcontracten. Voordat u bij IREA Makelaars langskomt heeft IREA u al een concept toegestuurd waardoor u het van te voren al rustig kunt doornemen en indien van toepassing al vragen kunt voorbereiden. De makelaar van IREA zal op kantoor het contract stap voor stap met u doornemen.

Inspectie bij nieuwe verhuur

Als u een woning gaat huren via IREA Makelaars doet de verhuur makelaar een inspectie voor aanvang van de verhuur. Alle mankementen worden van te voren opgeschreven zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan bij het opzeggen van de huur en of bij het verlaten van het pand. 

Neem contact met ons op